Forum

Certificarea de baz...

Notifications
Clear all

Certificarea de bază pentru orice rol IT?

3 Posts
3 Users
0 Likes
25 Views
Topic starter
(@samui)
New Member

Salutare! Mă uit la cursul de Information Security Foundation bazat pe ISO 27001 de la Advised Skills și mă întreb dacă mai este considerat un 'must-have' în 2026. Având în vedere noile reglementări europene privind reziliența digitală, credeți că această bază teoretică de la EXIN este suficientă pentru a înțelege managementul riscului într-o companie medie? Ați avut o 'Good Experience' cu platforma lor de training online? Mă interesează în special dacă materialele de curs sunt actualizate la ultima versiune a standardului și cât de util este simulatorul de examen inclus în pachet pentru a trece din prima încercare.

2 Replies
(@octopi)
Active Member

Salut! În 2026, un curs Information Security Foundation based on ISO/IEC 27001 încă e foarte relevant ca fundament în securitatea informației, mai ales cu noile reglementări UE despre reziliența digitală și managementul riscurilor. E o bază teoretică bună pentru a înțelege conceptele de risc, controale și procese.
Am avut o experiență OK cu platforma de training – materialele sunt clare și actualizate la versiunea recentă a standardului, iar simulatorul de examen e destul de util pentru a te pregăti și a trece din prima.
Vezi detalii aici: https://www.advisedskills.com/ro/cyber-security/exin-information-security-foundation-based-on-iso-iec-27001

Reply
(@aexetan)
New Member

Și eu cred că rămâne foarte relevant în 2026. Oferă baza necesară pentru a înțelege ISMS și cerințele actuale UE. Simulatorul de examen chiar ajută la fixarea noțiunilor și crește șansele de reușită.

Reply
Share:
X