Despre Academic Parenting

Vom continua alături de dvs., după 20 de ani de psihologie la nivel academic, cu cunoștințe din psihologia educației, dezvoltării, personalității, parenting-ului, dezvoltării emoționale la copil și adolescent. Ușor, aplicativ, dar științific! Știința poate fi ușoară și distractivă dacă știi cum să o predai și are și avantajul de a fi adevărată, prin studiile și cercetările întreprinse, prin expertiza oamenilor de știință implicați!

Cursuri Aplicative

Cursurile noastre sunt ușor de înțeles, atât pentru adolescenți, cât și pentru părinți & profesori, dar science-based!

Conținut de încredere

Cursurile noastre sunt realizate de profesioniști, cu un anumit nivel de expertiză. Fiecare curs este realizat de cel puțin un doctor sau doctorand în domeniul în care se realizează cursul.

Cursuri Online

Pe care le faci în ritm propriu, când ai timp, putând reveni oricând la subiectele care te interesează.

Prof. univ. dr. Georgeta Pânișoară

  • Georgeta Pânișoară este cadru didactic universitar în dept. de Psihoterapie și Psihologie Aplicată Psihologie la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației (de 20 de ani).
  • Este conducător de studii doctorale în domeniul Științele educatiei (de 5 ani).
  • A scris 14 cărți de știință (la 4 dintre ele fiind coordonator) și la fel de multe capitole de carte în cărțile de știință ale altor colegi-colaboratori.
  • A elaborat 3 cărți de dezvoltare personală pentru copii (trilogia Medaliile succesului) la Editura Polirom (editură de cel mai înalt prestigiu în România).
  • A realizat 4 jocuri educaționale de tip board game (ca autor sau co-autor) – science- based games: Personality Game; Misiune îndeplinită. Acord primul ajutor; Festina Lente. Jocul ideilor; Provocarea emoțiilor.
  • Coordonează colecția Parenting și Psihologia copilului la ed. Polirom.
  • Este trainer și coach pentru adulți și copii de peste 10 ani.
  • Conferențiar pe teme de parenting și experiență în cursuri de Parenting, Psihologia copilului, Psihologia educației, Dezvoltare emoțională la copil și adolescenți, Motivare eficientă, etc.
50
PROFESSIONAL INSTRUCTORS
87
NEW COURSES EVERY YEAR
25
LIVE SESSIONS EVERY MONTH
277
PROFESSIONAL TEACHER

What Our Students Say

X